2021 Global Payroll Complexity Indexrapport

De Alight Global Payroll Complexity Index (GPCI) biedt HR- en payrollmanagers up-to-date inzichten in de uitdagingen en complexiteiten waarmee zij worden geconfronteerd bij het verwerken van payroll in een of meer landen.

In het rapport van 2021 wordt gekeken hoe organisaties zich voorbereiden op de toekomst van payroll en welke stappen de efficiëntie kunnen verbeteren. Er wordt ook ingegaan op de grotere rol van payrollafdelingen als strategisch zakenpartner. 

Dit is inmiddels de vijfde editie van deze enquête, die om de twee jaar wordt gehouden. In de afgelopen tien jaar zijn hierin de actuele trends in payroll en technologie besproken, evenals de sociale en economische impact van de locatie en de beloning van werknemers.

De bevindingen zijn gebaseerd op de ervaringen van honderden payroll- en HR-professionals van over de hele wereld. Deze experts hebben vragen beantwoord over strategie, dienstverlening, vendor management en wat er allemaal komt kijken bij het management en de compensatie van personeel in snel veranderende tijden. De meeste respondenten hadden werknemers in meer dan één land.




We use cookies to optimize your experience, enhance site navigation, analyze site usage, assist in our marketing efforts. Privacy Policy